Wij en de boerderij!

Wij en de boerderij!

Aangezien ik altijd aan diezelfde kant van de lens sta, heb ik niet zoveel foto’s van mezelf. Benny zet het op zijn beurt dan meestal op een lopen als ik mijn camera bovenhaal, dus foto’s van ons samen zijn al helemaal schaars. Ik was dan ook dolenthousiast toen Elke langs kwam op de boerderij! Ze bracht haar camera’s mee samen met een collectie lenzen. Benny en ik genoten gewoon van elkaar en van de boerderij, met prachtige foto’s tot resultaat!

En dit is dan maar een greep uit de vele foto’s… We zijn er echt super gelukkig mee!
Nogmaals heel erg veel dank aan Elke.

Groetjes van op de boerderij!
X
Sarah

Hallo!

Ik ben Sarah. Welkom op mijn blog! Hier schrijf ik neer wat voor lekkers ik maak in mijn boerderijkeuken, wat ik kweek in mijn moes- en kruidentuin en hoe ons leven eruit ziet op de boerderij. Op deze manier hopen we dat ook jij even kan meegenieten van ons leven op het platteland!