Valentijn ijstaarten

Valentijn ijstaarten

Nog een weekje en we vieren valentijn met onze allerliefste! Heb je nog geen cadeautje, of ben je op zoek naar een lekker dessertje om samen op te eten? Sarah liet haar creativiteit de vrije loop met enkele leuke taartjes tot gevolg!

Ijstaartje vanaf 4 personen met vanille roomijs en tweede ijssmaak naar keuze. Afgewerkt met een frambozenspiegel, meringue en krokante bodem.  Aanrader met bosvruchtensorbet, chocolade of aardbei roomijs.

3,30 EUR/persoon.

Ijstaartje vanaf 4 personen met vanille roomijs en tweede ijssmaak naar keuze. Afgewerkt met meringue en krokante bodem. Aanrader met bosvruchtensorbet of aardbei roomijs.

3,30 EUR/persoon.

Eénpersoonstaartje, te koop per stuk! Afgewerkt met chocolade ganache en biscuitbodem. Verkrijgbaar met vanille of chocolade roomijs.

3,50 EUR/stuk.

Tot slot hebben we onze huisgemaakte frisco's, ditmaal in een valentijnsjasje! Verkrijgbaar met vanille ijs met melkchocolade omhuld, chocolade of aardbei ijs met witte chocolade omhuld.

3 EUR/stuk.

Bestellingen ontvangen we graag ten laatste 3 dagen voor het afhalen!

Groetjes van op de boerderij!
X
Sarah

Hallo!

Ik ben Sarah. Welkom op mijn blog! Hier schrijf ik neer wat voor lekkers ik maak in mijn boerderijkeuken, wat ik kweek in mijn moes- en kruidentuin en hoe ons leven eruit ziet op de boerderij. Op deze manier hopen we dat ook jij even kan meegenieten van ons leven op het platteland!