IJstaarten feestdagen 2017

IJstaarten feestdagen 2017

De feestdagen komen eraan! Dat betekent lekkere dessertjes uitkiezen om straks, onder de kerstboom, van te genieten!! Hierbij stellen wij jullie graag onze ijstaarten voor!

Bestellingen voor desserts ontvangen wij graag 7 dagen voor afhaaldatum. Bestellen kan via e-mail, telefonisch, of kom even langs in de winkel!

Rode bûche: een klassieke kerstbûche afgewerkt met een rode frambozenspiegel en een biscuitbodem. Huisgemaakt vanilleroomijs als basis en een tweede ijssmaak naar keuze (wij raden bij de fruitige spiegel een fruitige ijssmaak aan zoals aardbei roomijs of bosvruchtensorbet).

Beschikbaar voor 6, 8, 10 of 12 personen. 3,30 EUR/pp.

Bûche meringue: een klassieke kerstbûche afgewerkt met Italiaans kookschuim (meringue) en een biscuitbodem. Huisgemaakt vanilleroomijs als basis en een tweede ijssmaak naar keuze (keuze uit vanille, chocolade, stracciatella, mokka, speculoos, bosvruchtensorbet, citroensorbet).

Beschikbaar voor 6, 8, 10 of 12 personen. 3,30 EUR/pp.

Ronde chocoladeijstaart: een ronde ijstaart afgewerkt met een chocoladespiegel en krokante bodem. Huisgemaakt vanilleroomijs als basis en een tweede ijssmaak naar keuze (keuze uit vanille, chocolade, stracciatella, mokka, speculoos, bosvruchtensorbet, citroensorbet).

Beschikbaar vanaf 4 personen. 3,30 EUR/pp.

Vierkante meringue ijstaart: een vierkant ijstaartje afgewerkt met Italiaans kookschuim (meringue) en een krokante bodem. Huisgemaakt vanilleroomijs als basis en een tweede ijssmaak naar keuze (keuze uit vanille, chocolade, stracciatella, mokka, speculoos, bosvruchtensorbet, citroensorbet).

Beschikbaar voor 4, 6, 8, 10, 14, 16, 20 of 25 personen. 3,30 EUR/pp.

Eénpersoons iglo: een éénpersoons ijstaartje van vanille of chocolade ijs. Afgewerkt met Italiaans kookschuim en een biscuitbodem.

Beschikbaar per stuk. 3,50 EUR/st.

Eénpersoons chocoladetaartje: een éénpersoons ijstaartje van vanille of chocolade ijs. Afgewerkt met een chocoladespiegel en een biscuitbodem.

Beschikbaar per stuk. 3,50 EUR/st.

Feestelijke dessertglaasje op een voetje (100ml)
Keuze uit rijstpap (0,75 EUR/st.), chocomousse (0,90 EUR/st.) en tiramisu (1,10 EUR/st.)

Onze huisgemaakte frisco’s in een kerstjasje! Keuze uit vanille, chocolade of aardbei roomijs.
Verkrijgbaar per stuk. 2 EUR/st.

Op zoek naar een leuk, uniek en lokaal geschenkje? Bij ons kan je ook cadeaupakketten krijgen volgens een bedrag naar keuze. Het mandje kan je vullen met ons winkelaanbod: confituren, lokale thee, honing, lokale quinoa, bloem & meel, appelsap, zuiveldessertjes,…

Kan je echt niet kiezen? Dan zijn er nog onze cadeaubonnen, eveneens volgens een bedrag naar keuze!

Aarzel niet ons te contacteren bij vragen of onduidelijkheden! Wij helpen je graag verder!

Fijne feestdagen!
Sarah & Benny

Hallo!

Ik ben Sarah. Welkom op mijn blog! Hier schrijf ik neer wat voor lekkers ik maak in mijn boerderijkeuken, wat ik kweek in mijn moes- en kruidentuin en hoe ons leven eruit ziet op de boerderij. Op deze manier hopen we dat ook jij even kan meegenieten van ons leven op het platteland!