Homemade hotdog!

Homemade hotdog!

Eindelijk hebben we zomers weer en kunnen we volop aan de BBQ. Maar na een lange werkdag hebben ook wij niet altijd nog zin om die kolen aan het gloeien te brengen. Huisgemaakte hotdogs zijn dan wel eens een leuke afwisseling! Eenvoudig klaar te maken en handig om buiten op het terras op te eten!

Broodjes, braadworst, en een hoop groentjes! Meer is er niet nodig. Voor deze versie ging ik aan de slag met een ananas, korianderblaadjes, een rode ui en een Spaanse puntpaprika. Maar laat je vooral inspireren door de groentjes uit jouw eigen tuin of wat je in de voorraadkast liggen hebt!

Homemade hotdog voor 4 personen

Voorbereidingstijd
15 minuten
Kooktijd
5 minuten
Totale tijd
20 minuten

Ingrediënten

  • 4 broodjes
  • 4 worsten
  • 1/2 ananas
  • 1 Spaanse puntpaprika
  • 1 rode ui
  • 2 el mayonaise
  • 1 tl sojasaus
  • enkele takjes koriander

Instructies

  1. Snijd de ananas in ringen en grill deze kort in een grillpan of bak ze in een gewone pan.
  2. Snijd de paprika en ui in ringen.
  3. Maak het sausje door de mayonaise en de sojasaus te mengen.
  4. Bak de worsten en verwarm de broodjes.
  5. Stel de broodjes samen en werk af met wat saus en korianderblaadjes.
  6. Serveer!

Van eigen kweek: de worst (ook te koop in de winkel!), koriander, rode ui.

Smakelijk!
X
Sarah

Hallo!

Ik ben Sarah. Welkom op mijn blog! Hier schrijf ik neer wat voor lekkers ik maak in mijn boerderijkeuken, wat ik kweek in mijn moes- en kruidentuin en hoe ons leven eruit ziet op de boerderij. Op deze manier hopen we dat ook jij even kan meegenieten van ons leven op het platteland!