Groot nieuws!

Groot nieuws!

Ik moet iets vertellen! Familie, vrienden en collega’s weten het al (en het was zelfs eventjes te horen op MNM!) maar nu stilaan alles dichterbij begint te komen, gooi ik het ineens maar op het internet: Ik ga een boerderijwinkel beginnen. Een winkeltje met allerlei lekkers van op onze hoeve!!!

Enkele weken terug stapte ik het kantoor van mijn baas binnen, om mijn ontslag te geven. Een grote stap, want ik gaf tegelijk alle zekerheid op. Maar dromen moeten nu eenmaal nagejaagd worden toch? Dat eten mijn grote passie is, is geen geheim meer. Ik zit dan ook boordevol ideetjes wat ik allemaal wil doen met de ingrediënten die ik op onze boerderij kan vinden, maar tijd ontbreekt vaak om alles uit te proberen… en alles op te eten. Vandaar deze grote stap…

Van je hobby je beroep maken… echt spannend! Ik kijk er enorm naar uit, maar toch ook met een beetje schrik. Zal het financieel wel allemaal goed lopen? En hoe zal een leven zonder collega’s zijn? Zal ik door de drukte niet vergeten genieten van de moestuin en mijn hobby? Zal ik überhaupt wel nog tijd hebben om te werken in de moestuin en te koken voor plezier??? Of erger, wat als het gewoon eindigt in mineur, zonder enig succes? Allemaal vragen die ik me momenteel stel, maar die me absoluut niet gaan tegenhouden om in dit avontuur te stappen, nee wacht: te springen!

Ergens eind juni zal het zover zijn. Dan plannen we een openingsweekend met rondleidingen op de boerderij en proevertjes zodat jullie ook ten volle van onze producten kunnen genieten. We zijn nog volop bezig om de laatste hand te leggen aan onze recepturen , maar we zullen al zeker enkele heerlijke ijssmaken kunnen presenteren, alsook dessertjes zoals chocolademousse, vanillepudding, rijstpap,…

Zelf melk aftappen aan een melkkoeltankje in de winkel zal ook mogelijk zijn! Zo kunnen jullie thuis genieten van een glas rauwe melk of zelf aan het koken slaan met een supervers ingrediënt! We gaan vleespakketten aanbieden van onze eigen varkens en groentepakketten van De Wassende Maan! En nog zoveel meer… Een leuk aanbod lijkt ons!

Maar voor het zover is, hebben we nog heel wat werk voor de boeg. We houden jullie zeker op de hoogte van de vorderingen, en van het openingsweekend natuurlijk!

Groetjes van op de boerderij!

X

Sarah

Hallo!

Ik ben Sarah. Welkom op mijn blog! Hier schrijf ik neer wat voor lekkers ik maak in mijn boerderijkeuken, wat ik kweek in mijn moes- en kruidentuin en hoe ons leven eruit ziet op de boerderij. Op deze manier hopen we dat ook jij even kan meegenieten van ons leven op het platteland!